Het beste
voor je krullen

Dik of fijn haar met een slag, kroes haar, sterk krullend haar of gepermanent haar. Er zijn zoveel verschillende soorten krullen en elke krul heeft zo zijn eigen behoefte. Met het gepatenteerde Curlsys® hebben we de oplossing voor iedere krul.

In tegenstelling tot de algemene kniptechniek waarbij een bundel haar recht afgeknipt of ingeknipt wordt, wordt bij de CURLSYS® techniek een curve geknipt in een bundeltje haar dat van nature al bij elkaar hoort. Door de speciale ronde kniptechniek valt het mooi met de krul/slagrichting mee. Het haar wordt minder zwaar, voller bij de hoofdhuid en punten zullen krullen in plaats van pluizen.

Maar waarom hebben krullen een speciale kniptechniek nodig? De ene krul is de andere niet. Dik of fijn haar met een slag, kroes haar, sterk krullend haar, gepermanent haar- er zijn zoveel verschillende soorten krullen, en elke krul heeft zo zijn eigen behoefte. De ene krul heeft ondersteuning nodig zodat het beter krult, de andere krul krult zo stevig in dat het juist wat lucht nodig heeft.

Het CURLSYS® concept voorziet in deze verschillende behoeften. Er wordt eerst gekeken naar het soort krul, en vervolgens wordt er bepaald welke kniptechniek het beste past bij deze specifieke krul. Tevens worden de verzorgings- en stylingsproducten op de krul afgestemd. Want ook bij de stylingsproducten geldt; de ene krul is de andere niet!

Voordelen van CURLSYS® :

  • Creëert sterke of zachte krullen met structuur
  • Verdubbelt het volume zonder ‘slicen’, behoudt de natuurlijke kwaliteit van het haar
  • Onzichtbare natuurlijke krullen komen weer tevoorschijn
  • Versterkt de veerkracht en vitaliteit
  • Openvallende kruinen zullen beter vallen

De technieken zijn eventueel ook toepasbaar op bv fijn haar om volume te creëren of op dik haar om het lichter te maken. Helaas is CURLSYS® niet geschikt voor afro-haar.

CURLSYS® is de geregistreerde merknaam voor het revolutionaire gepatenteerde knipconcept van Brian McLean. Het concept bestaat uit speciale technieken en er wordt gebruik gemaakt van gepatenteerde speciaal ontwikkelde scharen. Voordat een salon het CURLSYS® logo mag dragen moeten medewerkers meerdaagse trainingen succesvol doorlopen.

Advies nodig?

Onze stylisten helpen jou persoonlijk aan het juiste product. Dit kan tijdens onze openingstijden zowel telefonisch (043-3625230) als via WhatsApp.