Great Lengths

Helaas heeft Moeder Natuur niet iedereen met dik en vol haar bedacht. En wachten kan lang duren. Lang haar krijgen verloopt moeizaam. Het is een feit dat menselijk haar gemiddeld 1cm per maand groeit. Omgerekend betekent dit dus zo’n 5 jaar wachten alvorens we ons doel, om lange haren te hebben, kunnen bereiken.

Maar het kan ook een stuk sneller. En nog wel binnen enkele uren. Dankzij Great Lengths kan u nu makkelijk in enkele uren een lengte bekomen tot 60 cm. Zelfs lengte 70cm is ook mogelijk maar op aanvraag!

Geef aan uw fijne haren extra volume, meer beweging en maak uw haren langer. De haarextensions van Great Lengths geven u ook de mogelijkheid om meer kleur in uw haren te brengen zonder uw eigen haren te beschadigen. U kunt eindeloos variëren en experimenteren.

Hoeveel extensions heeft u nodig?

Afhankelijk van uw eigen haarlengte en -dikte, de hoeveelheid haar en het gewenste resultaat, een volume- verhoging of een haarverlenging, worden 25 tot 200 extensions geplaatst.Om highlights als fantasie te laten aanbrengen, kunt u werken met enkele extensies in de crazy-, jewel- & pastelkleuren. Of het nu gaat om het verlengen van uw pony, of om uw korte kapsel een opknapbeurt te geven: of voor het creëren van een asymmetrisch kapsel, met een klein budget kunt u reeds een complete metamorfose ondergaan.

Niet enkel de mooiste haren staan garant voor een prachtige haardos, ook de verzorging ervan draagt bij tot een mooi, duurzaam resultaat! Ontdek ons gamma van verzorgings-en stylingproducten en onze aangepaste borstels die u kunnen helpen zo lang mogelijk van uw mooie haren te genieten!

Great Lengths kiest voor kwaliteit. Great Lengths kiest voor 100% menselijk haar, nog omringd door zijn cuticulla, de beschermlaag van de haren. Die niet werd bewerkt met een silicone laag. M.a.w. het is gezond kwaliteitshaar. Great Lengths kiest uitsluitend voor haar van een goede kwaliteit, dat het voordeel biedt dezelfde soepelheid en dikte te bezitten van Europees haar.

Advies nodig?

Onze stylisten helpen jou persoonlijk aan het juiste product. Dit kan tijdens onze openingstijden zowel telefonisch (043-3625230) als via WhatsApp.