Ons team

A TEAM IS MANY HANDS & ONE MIND

Cris

Eigenaar / Master Stylist / Color Specialist / Master Curlsys

Ik ben al meer dan dertig jaar actief in dit geweldig mooie vak. 16 jaar was ik toen ik aan de opleiding begon en na 3 jaar behaalde ik mijn allround kappersdiploma. Na 5 jaar in verschillende salons met verschillende stijlen te hebben gewerkt ben ik in 1994 bij mijn moeder in de salon gaan werken, kapsalon Marie-Louise. Hier ben ik mogen gaan proeven aan het eigen ondernemerschap. Ik wist dan ook heel snel dat dit mijn droom was en in 2008 heb ik de zaak volledig overgenomen. Na verloop van tijd begon het te kriebelen om het roer volledig om te gooien en een nieuw concept te beginnen. Samen met Doenja hebben we in 2015 ons huidige pand gekocht waar we na een flinke verbouwing (voorheen was het een kroeg) in 2016 Hairz & More startte. De naam zegt het al “haren en veel meer”.

Met veel energie, passie en aandacht kan ik er nog iedere dag van genieten om mooie kapsels te mogen creëren. Daarnaast stuur ik met alle liefde mijn gemotiveerd team aan zodat we samen dat moment hebben dat iemand stralend naar buiten loopt. Daar gaan we voor!

Mijn vrije tijd breng ik vooral door met familie & vrienden waar ik ontzettend van kan genieten. Daarnaast vind je me vooral op mijn racefiets lekker in de buitenlucht of train ik onze zoon zijn voetbalteam. Hopelijk ben je nieuwsgierig naar ons en ons concept en zie ik je snel.

+ Lees meer over Cris

Doenja

Eigenaresse / Webshop / Administration

In 2015 ben ik met Cris het diepe in gesprongen om samen onze droom te verwezenlijken. Een zaak creëren waar ruimte is voor meer dan “haar” alleen. Een plek waar rust en ruimte overheersen. Waar je even kunt ontspannen. Dat is ons na een hele grote verbouwing met bloed, zweet en soms tranen (haha) toch goed gelukt en wat zijn we apetrots hierop.

Samen hebben wij een zoon en verder regel ik alles achter de schermen. Van administratie, planning, personeel, inkoop, webshop tot de styling en het netjes houden van de zaak. Dit vind ik super leuk om te doen.

Ik ben niet heel erg vaak op de werkvloer maar als ik er ben vind ik het heerlijk om met de klanten en de meiden een praatje te maken en ze te verwennen met een heerlijk drankje.

In mijn vrije tijd geniet ik van mijn familie en vrienden. Lees ik graag en ben ik veel in de sportschool te vinden. Hoop jullie snel te zien. Liefs.

+ Lees meer over Doenja

Verena

Senior Stylist / Color Specialist / Master Curlsys

Sinds 2014 ben ik werkzaam in het kappersvak, wat ik met plezier en liefde doe. Ik wist al vanaf dat ik een klein meisje was dat ik kapster wilde worden. En dit ben ik ook gaan realiseren.

Ondertussen werk ik al sinds mei 2015 bij Hairz & More. Hier heb ik nog meer ervaring op kunnen doen door vele leerzame cursussen. 

In mijn werk vind ik het leuk om zoveel afwisseling te hebben, het sociale contact met klanten en word ik er erg blij van wanneer er iemand nog mooier de deur uit gaat. 

In mijn vrije tijd hou ik ervan om met vrienden, vriendinnen & familie leuke dingen te doen.

Hopelijk tot snel. Liefs Verena.

+ Lees meer over Verena

Nadia

Senior Stylist / Color Specialist

In 2014 afgestudeerd en sinds 2017 werkzaam bij Hairz & More. Ik ben gek op mijn werk, maak met veel plezier klanten hun haar nog mooier en ik hou van een gezellig praatje!
Wat ik het leukst vind om te doen? Dat kan van alles zijn. De afwisseling van het vak maakt het juist leuk.

Wat ik in mijn vrije tijd doe? Ik geniet van elke dag! Familie, terrasjes pakken, wandelen met de hond, dagjes weg met mijn vriend, en het leukste? Ik kijk weer uit naar mijn volgende vakantie. Hopelijk tot snel! Liefs Nadia.

+ Lees meer over Nadia

Advies nodig?

Onze stylisten helpen jou persoonlijk aan het juiste product. Dit kan tijdens onze openingstijden zowel telefonisch (043-3625230) als via WhatsApp.