Antwoord op alle veelgestelde vragen

Levertijden

We doen ons uiterste best om jouw bestelling zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen. Onze bestellingen worden geleverd van maandag tot en met zaterdag doorPost NL – DHL. Gedurende de feestdagen kunnen andere levertijden gelden. Bij ieder product word een levertijd vermeld op de site. Houd er echter rekening mee dat pakketdiensten bijzonder druk zijn en helaas geen garantie van levering binnen 24 uur meer afgeven.


Betalingsmogelijkheden

Hairz & More heeft diverse betaalmethodes zodat er altijd een geschikte methode voor jou bij zit.


Retourneren

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jouw aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed (of in het geval van levering in delen; het laatste goed of onderdeel van het goed) fysiek in bezit krijgt. Meer informatie over herroepingsrecht is te vinden in onze algemene voorwaarden.


Prijzen

Alle getoonde prijzen op hairz-more.nl zijn inclusief btw.


Garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit houdt in dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie is een aanvulling op de wettelijke garantie.


Klachten

Indien je een klacht hebt over onze producten of onze service, dan betreuren wij dat. Neem dan contact met ons op via info@hairz-more.nl.

We zullen inhoudelijk binnen 2 dagen reageren. Ben je niet tevreden met de afhandeling van jouw klacht? Dan kan je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel. Tevens kan je jouw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform.


Advies

Wij geven graag advies aan onze klanten en proberen dit zo goed mogelijk te doen. Echter kan het voorkomen dat dit advies niet helemaal voor jou als klant werkt. Dit kan bijvoorbeeld komen doordat de haarstructuur per persoon anders is, geschiedenis m.b.t. haarkleuring bij iedere persoon verschilt etc. Hierdoor kunnen wij niet 100% garanderen dat de producten ook optimaal werken. Wij doen ons best doen om een passend advies te geven, maar kunnen hierbij de werking van de producten niet garanderen.

Advies nodig?

Onze stylisten helpen jou persoonlijk aan het juiste product. Dit kan tijdens onze openingstijden zowel telefonisch (043-3625230) als via WhatsApp.